ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

15'
Preparation Time
01:20
Waiting Time
8
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί. Κατόπιν. πλάθουμε σε ψωμάκια των 70 γραμμαρίων και αφήνουμε τα ζυμάρια να ξεκουραστούν για μια ακόμη φορά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Chef: Νικόλαος Πετράκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 600 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Τσουνάτo
- 4 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 4 γρ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 4 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. Κατσικίσιο Τυρί Βέρο Κρητικό
- 100 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι Βέρο Κρητικό
- 170 γρ. Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
- 8 γρ. αλάτι
- 20 γρ. Πετιμέζι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
Equipment
- Μπολ
- Ταψί