Ψωμι Hokkaido με μαρμελαδα κοκκινων φρουτων

60΄
Preparation Time
40΄
Waiting Time
16
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Φτιάχνουμε ένα χυλό σε μια κατσαρόλα με το αλεύρι και το γάλα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Αφού κρυώσει στον κάδο του μίξερ με το εργαλείο γάντζο βάζουμε το αλεύρι τον χυλό, τη ζάχαρη με την ξηρή μαγιά όπου έχουμε ανακατέψει και το αλάτι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το ζεστό γάλα. Αφού έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ρίχνουμε το αυγό και έπειτα λίγο-λίγο το βούτυρο. Ζυμώνουμε για περίπου 20 λεπτά στο σύνολο. Αλευροβουτυρώνουμε την φόρμα μας και κόβουμε την ζύμη μας στα 3 όπου δημιουργούμε 3 μπάλες και τις τοποθετούμε μέσα. Αφήνουμε να φουσκώσουν σε ζεστό μέρος. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας και ψήνουμε στους 1800C για 30 λεπτά.
Chef: Ιωσήφ Πετρώφ
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
- 50 γρ. Μίγμα για Χωριάτικο Ψωμί ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 130 γρ. Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 320 γρ. Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 7 γρ. ξηρή μαγιά
- 4 γρ. αλάτι
- 1 αυγό
- 120 γρ. ζεστό Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
- 80 γρ. ανάλατο βούτυρο
- Τον χυλό της βάσης
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
- Ρόφημα βρώμης Vero Cereal
- Μαρμελάδα της αρέσκειας μας
Equipment
- Μίξερ
- Κατσαρόλα
- Μπολ