Αλμυρο κεικ ολικης αλεσης με πρασο και κρητικα τυρια

30΄
Preparation Time
70΄
Waiting Time
12
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα πράσα με το λάδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και να γλυκάνουν. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε το μείγμα αναμειγνύοντας τα αλεύρια με το baking, τα αυγά, το ελαιόλαδο και όσο νερό χρειαστεί για έναν παχύρευστο χυλό. Προσθέτουμε τα τυριά και το πράσο, ανακατεύουμε ελαφρά και βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ. Ψήνουμε για μια ώρα και 10 λεπτά στους 180 ˚C μέχρι να ροδίσει.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Τηγάνι
  • Φόρμα κέικ