Ελιοπιτακια με αλατσοελιες και φρεσκο δυοσμο

40΄
Preparation Time
60΄
Waiting Time
12
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ. Ανοίγουμε το ζυμάρι μέτριο σε πάχος και το κόβουμε λωρίδες 25Χ10. Τοποθετούμε κατά μήκος τη γέμιση, κλείνουμε και γυρίζουμε το ζυμάρι σε σχήμα κοχλία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί