ΜΗΛΟΠΙΤΑ VEGAN ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

20΄
Preparation Time
20'
Waiting Time
16
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης και τα ψήνουμε σε ένα πυρέξ στους 180˚C για 8 λεπτά.
Κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα τσιγαρίζουμε μαζί με την μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Τέλος, σβήνουμε με τη μαυροδάφνη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μήλα πάνω από τη ζύμη και ψήνουμε για άλλα 12 λεπτά στους 180˚C.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 100 γρ. Αλεύρι Βρώμης ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 400 γρ νιφάδες βρώμης
- 200 γρ. Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
- 150 γρ. ταχίνι
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 10 μεσαία ξινόμηλα
- 10 γρ. καστανή ζάχαρη
- 50 γρ. μαυροδάφνη
- 6 γρ. κανέλα
- 20 ml Ζαχαρούχο Χυμό Λεμόνι ΒΙΟΧΥΜ
Equipment
- Πυρέξ
- Λεκάνη