Ψωμι με πετιμεζι και γλυκανισο

30΄
Preparation Time
01:10
Waiting Time
2
Portions
3
Difficulty Level

Directions

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) μαζί έως ότου γίνει ένα εύπλαστο ζυμάρι. Προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Χωρίζουμε τη ζύμη μας στα δύο για να φτιάξουμε δύο ψωμιά και αφήνουμε να ξεκουραστούν για μισή ώρα. Τα χαράσσουμε και ψήνουμε στους 180°C για 40 λεπτά περίπου.

Chef: Εύα Παρακεντάκη

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Λεκάνη