Ταρτα με γλυκοκολοκυθα

30΄
Preparation Time
55΄
Waiting Time
9
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το φύλλο μέχρι να γίνει μια ελαστική ζύμη. Την βάζουμε σε σελοφάν και την αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το πράσο και το κρεμμύδι και στην συνέχεια την κολοκύθα με το καρότο μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την γέμιση με το τυρί. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και τα προσθέτουμε στην γέμιση. Ανοίγουμε με τον πλάστη το φύλλο της τάρτας και το τοποθετούμε σε μια καλά λαδωμένη ταρτιέρα. Την τρυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε την γέμιση της τάρτας και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς κελσίου για 35-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει η τάρτα.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταρτιέρα