Κουλουρακια Πασχαλινα

40΄
Preparation Time
25΄
Waiting Time
60
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Χτυπάμε το βούτυρο με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη καλά στο μίξερ. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια, το ξύσμα και το αλεύρι με το baking powder. Προσέχουμε να μην κορδάρει το ζυμάρι. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας στο σχήμα που θέλουμε, αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε σε θερμοκρασία 1900C για 25 λεπτά περίπου.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 1000 γρ. Αλεύρι Μαλακό Ζαχ/κής
- 300 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. Βούτυρο αγελαδινό
- 200 γρ. Μαργαρίνη μαλακή
- 120 γρ. Γάλα φρέσκο
- 150 γρ. Αυγά ολόκληρα
- 1 γρ. Βανίλια
- 15 γρ. Baking Powder
- Ξύσμα από πορτοκάλι και λεμόνι
Equipment
- Μίξερ