Ψωμι με ανηθο, φετα και μους αρωματικων βοτανων

20΄
Preparation Time
01:45
Waiting Time
1
Portions
3
Difficulty Level

Directions

ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ
Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με το φτερό απαλά ώσπου να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Κατόπιν την πλάθουμε πάλι ελαφρά και της δίνουμε το σχήμα που θέλουμε, είτε σε καρβέλι είτε σε ψωμάκια. Τα ψωμάκια τα ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 170°C. Το ψωμί για 30 λεπτά στους 170°C.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Chef: Ιωάννης Καλούτσης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί