Κολοκυθοπιτες με κουκουναρι και σταφιδα

40΄
Preparation Time
1 ώρα και 30 λεπτά
Waiting Time
16
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε σκεπασμένο να ξεκουραστεί για μια ώρα τουλάχιστον. Ετοιμάζουμε τη γέμισή μας αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε ένα μεγάλο λεπτό ζυμάρι. Κόβουμε με ένα πιατάκι μέτρια στρογγυλά κομμάτια. Γεμίζουμε και σφραγίζουμε στρίβοντας τις άκρες προς τα μέσα. Ψήνουμε στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

 

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί