Πιτσα με απακι, τυρομαλαμα, μυζηθρα και πεστο πιπεριας

20΄
Preparation Time
40΄
Waiting Time
6
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με τον πελτέ, μετά την ντομάτα μέχρι να φύγουν τα υγρά της. Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπλέντερ λιώνουμε τις πιπεριές με τα υπόλοιπα υλικά για την πέστο αφήνοντας τελευταίο το ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το φύλλο μας και βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός τη σάλτσα πέστο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 ˚C για 8-10 λεπτά ανάλογα το πάχος που θα δώσετε. Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου ή μέντας και την σάλτσα πέστο από πάνω.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Τηγάνι
  • Ταψί
  • Μπλέντερ