ΠΑΝ-ΚΕΪΚ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ

15'
Preparation Time
0'
Waiting Time
10
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ρόφημα και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε το ρόφημα ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να σπάσει καλά. Έπειτα βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και με λίγο χαρτί κουζίνας αλείφουμε με ελαιόλαδο. Κατόπιν παίρνουμε 2 γεμάτες κουταλιές από τη ζύμη και τις αδειάζουμε στο κέντρο του τηγανιού. Με το πίσω μέρος του κουταλιού, απλώνουμε το μείγμα και του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε. Ψήνουμε το παν-κέικ από τη μία πλευρά και όταν δημιουργηθούν μικρές φουσκάλες στο πάνω μέρος του, το γυρνάμε από την άλλη πλευρά με τη βοήθεια μίας σπάτουλας.
Chef: Νικόλαος Πετράκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 480 ml Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
- 150 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 150 γρ. Αλεύρι Καλαμποκιού ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο Ραφινέ ΑΒΕΑ
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 0.5 κ.γ. αλάτι
Equipment
- Μπολ
- Τηγάνι