MANAKISH

30'
Preparation Time
01:40
Waiting Time
10
Portions
2
Difficulty Level

Directions

ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ

Διαλύστε μαγιά με νερό και μέλι σε κάδο του μίξερ. Στην συνέχεια βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύετε με γάντζο για 5 λεπτά περίπου σε μέτρια ταχύτητα. Κάνετε μπάλα και βάζετε το ζυμάρι σε μπολ και το αφήνετε να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Κόβετε σε μπάλες των 120 γρ. και τις αφήνετε να ξεκουραστούν για 20 λεπτά. Με έναν πλάστη ανοίξτε τα μπαλάκια και αφήνετε σε ταψί με λαδόκολλα για άλλα 20 λεπτά. Τέλος βάλτε πάνω από τις πίτες το ZAATAR και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για περίπου 10 λεπτά.

ΓΙΑ ΤΟ ZAATAR

Ανακατέψτε όλα τα υλικά.

Chef: Σεραφείμ Καραντζιούνης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μίξερ
  • Μπολ
  • Ταψί