Κουλουρακια Πασχαλινα

25΄
Preparation Time
50΄
Waiting Time
50
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει μια ελαστική ζύμη και την αφήνουμε για 30 λεπτά περίπου να ξεκουραστεί. Στην συνέχεια κάνουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Τα αλείφουμε με αυγό και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 1 kg Αλεύρι Μύλοι Κρήτης Μαλακό
- 250 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη
- 15 γρ. αμμωνία
- 5 γρ. σόδα
- 6 αυγά
- 75 γρ. χυμός λεμονιού
- 75 γρ. ούζο μαστίχα
- 1 βανίλια
- 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα
Equipment
- Ταψί