ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ

30΄
Preparation Time
2 ώρες
Waiting Time
20
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα άλευρα με το αλάτι. Τα ανακατεύουμε ώσπου να ξεκολλά η ζύμη από τα τοιχώματα.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα. Αφού έχουμε λαδώσει καλά μία φόρμα μεταφέρουμε το μίγμα ξαναπλάθοντάς το. Αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά περίπου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C για 30-35 λεπτά περίπου.

Chef: Αντώνης Σταυριανάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Φόρμα
  • Λεκάνη