ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

20΄
Preparation Time
24 ώρες
Waiting Time
3
Difficulty Level

Directions

Διογκώνουμε τη ζάχαρη και τα αυγά στο μίξερ. Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Αφού έχουν διογκωθεί τα αυγά με τη ζάχαρη, τα βγάζουμε από το μίξερ και με μαρίζ ενσωματώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Παράλληλα προσθέτουμε το αλεύρι με το κόσκινο. Αποθηκεύουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ημέρα, πριν το χρησιμοποιήσουμε. Ψήνουμε στους 200°C για 7 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύρτιλα.

Chef: Νικόλας Τσώτας

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μίξερ
  • Λεκάνη