Πιτσα ρολο

20΄
Preparation Time
30΄
Waiting Time
14
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει πια στα χέρια. Σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε με πλάστη σε χοντρό, μακρόστενο φύλλο (30-40 εκατοστά). Αλείφουμε το φύλλο με τη σάλτσα, απλώνουμε πάνω το ζαμπόν, το τυρί και την πιπεριά. Το τυλίγουμε σε σφιχτό ρόλο και με κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε σε φέτες. Βάζουμε τις φέτες σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε την πίτσα στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 30 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 500 γρ. Μίγμα για Πίτσα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 35 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
- 250 γρ. Αγελαδινό Γάλα Βέρο Κρητικό
- 1 κουταλάκι Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 225 γρ. Σάλτσα ντομάτας
- 5 φέτες Ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 400 γρ. Μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 Πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
Equipment
- Μπολ
- Λαμαρίνα