Κουραμπιεδες

40΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
30
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Αλέθουμε καλά τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πλάθουμε μικρά μισοφέγγαρα στο πάχος ενός δακτύλου. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου μέχρι οι κουραμπιέδες μας να πάρουν λίγο χρώμα. Αφήνουμε τους κουραμπιέδες να κρυώσουν, τους βουτάμε σε ζάχαρη άχνη και κατόπιν τους πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. Αλεύρι Μύλοι Κρήτης Βιολογικό ή Αλεύρι Μύλοι Κρήτης Εμπλουτισμένο
- 200 γρ. Βούτυρο
- 100 γρ. Αμύγδαλα άσπρα
- 70 γρ. Ζάχαρη άχνη
- Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Equipment
- Ταψί
- Μπολ