Κεικ σοκολατα μπανανα

20΄
Preparation Time
01:10
Waiting Time
7
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Βάζουμε σε μία λεκανίτσα όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τα τριμμένα τσιπς μπανάνας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Λαδώνουμε με ένα πινέλο μία φόρμα για κέικ, την αλευρώνουμε και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς κελσίου για 50 περίπου λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε 20 λεπτά να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά του γλάσου και το απλώνουμε πάνω από το κέικ. Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμκε με τα τσιπς μπανάνας.

Chef: Νίκος Γαϊτάνος

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Φόρμα
  • Λεκάνη