Πιτακια κουρου με μαρμελαδα εσπεριδοειδων, σοκολατα και καρυδι

35΄
Preparation Time
25΄
Waiting Time
20
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας χωρίς να ζυμώσουμε πολύ για να μην βγάλει το λάδι. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ. Ανοίγουμε το ζυμάρι λεπτό με μια λαδόκολλα από πάνω και μια από κάτω. Με ένα κουπάτ ή πιατάκι κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό. Γεμίζουμε και κλείνουμε καλά. Περνάμε με αυγό τα πιτάκια και ψήνουμε στους 180˚C, σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί