Corn Dog α λα κρητικα

20΄
Preparation Time
30΄
Waiting Time
8
Portions
1
Difficulty Level

Directions

*αν επιλέξετε φρέσκα λουκάνικα ή όχι καπνιστά, είναι βασικό να τα ψήσετε πριν εκτελέσετε τη συνταγή

Αναμιγνύουμε τα στερεά υλικά, προσθέτουμε το βούτυρο ελαφρώς λιωμένο, το ελαιόλαδο και τα αυγά. Προσθέτουμε τόσο γάλα, ώστε να έχουμε ένα χυλό παχύρευστο. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσει. Χωρίζουμε τα ξυλάκια στη μέση και καρφώνουμε τα λουκάνικα ώστε να μπορέσουμε να τα τηγανίσουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι μας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Τηγάνι