PANCAKES

20΄
Preparation Time
0΄
Waiting Time
10
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι, προσθέτουμε το ρόφημα και τέλος όλα τα υπόλοιπα στέρεα υλικά. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι από μία κουταλιά και τηγανίζουμε. Στο τέλος προσθέτουμε φρέσκα φρούτα και λίγο χαρουπόμελο.
Chef: Αντώνης Σταυριανάκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 400 γρ. Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
- 375 γρ. Αλεύρι για Όλες Τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 60 γρ ζάχαρη
- 15 γρ. baking powder
- 8 γρ. σόδα μαγειρικής
- 6 γρ. αλάτι
- 2 αυγά
- 30 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- 20 γρ. Χαρουπόμελο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
Equipment
- Μπολ
- Τηγάνι