ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

20΄
Preparation Time
24 ώρες
Waiting Time
3
Difficulty Level
Directions
Διογκώνουμε τη ζάχαρη και τα αυγά στο μίξερ. Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Αφού έχουν διογκωθεί τα αυγά με τη ζάχαρη, τα βγάζουμε από το μίξερ και με μαρίζ ενσωματώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Παράλληλα προσθέτουμε το αλεύρι με το κόσκινο. Αποθηκεύουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ημέρα, πριν το χρησιμοποιήσουμε. Ψήνουμε στους 200°C για 7 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύρτιλα.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 10 αυγά
- 130 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Μύλοι Κρήτης
- 320 γρ κουβερτούρα
- 300 γρ. βούτυρο 82%
- Σμέουρα για το γαρνίρισμα
Equipment
- Μίξερ
- Λεκάνη