Τυροπιτα με μπεικον

20΄
Preparation Time
40΄
Waiting Time
12
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Σε ένα λεκανάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ και βάζουμε το μίγμα. Ραντίζουμε με το λάδι. Ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 150 γρ. Φαρίνα Μύλοι Κρήτης
- 225 γρ. Σόδα (αναψυκτικό)
- 200 γρ. Φέτα τριμμένη
- 100 γρ. Κασέρι
- 1 Αυγό
- 150 γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
- 5 γρ. Μπέικιν πάουντερ
- 5 γρ. Αλάτι
- 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Τσουνάτο ΑΒΕΑ
Equipment
- Λεκάνη
- Πυρέξ