Ραβανι

30΄
Preparation Time
45΄
Waiting Time
40
Portions
3
Difficulty Level

Directions

Χτυπάμε τα ασπράδια του αυγού καλά μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το λάδι με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός της μαρέγκας) και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίχνουμε τη μαρέγκα στο μίγμα και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Για το σιρόπι, βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Όταν κρυώσει το γλυκό το κόβουμε σε τετράγωνα. Περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Μπολ
  • Κατσαρόλα