Μπισκοτα λεμονιου μαλακα

20΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
12
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και παίρνουμε ένα ζυμάρι που δεν είναι ούτε χυλός αλλά ούτε σφιχτή ζύμη. Με δύο κουταλάκια παίρνουμε δόσεις από το μίγμα και τις βάζουμε σε λαδόκολλα με αρκετή απόσταση μεταξύ τους, καθώς το ζυμάρι θα απλώσει στο ψήσιμο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 12-15 λεπτά περίπου.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 420 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Mαλακό
- 200 γρ. Ζαχαρούχος χυμός Λεμόνι ΒΙΟΧΥΜ
- 230 γρ. Βούτυρο
- 2 Αυγά
- 5 γρ. Σόδα
- 1 πρέζα Αλάτι
Equipment
- Ταψί
- Μπολ