Ψωμι με Λιναροσπορο

30΄
Preparation Time
50΄
Waiting Time
1
Portions
3
Difficulty Level

Directions

Ανακατεύουμε το αλάτι τη ζάχαρη και το γιαούρτι. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και τους μισούς σπόρους. Βρέχουμε τα χέρια μας με το λάδι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι λείο και ελαστικό. Πλάθουμε ένα ψωμί και το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί, το πασπαλίζουμε με τους υπόλοιπους σπόρους και το σκεπάζουμε μέχρι να ανέβει. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου για 50 λεπτά περίπου.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Λαμαρίνα