Μπισκοτακια με Φουντουκι

30΄
Preparation Time
01:15
Waiting Time
25
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κάνουμε το ζυμάρι ένα ρολό και το τυλίγουμε σε μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει. Κόβουμε σε φέτες 0,5 εκ. και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε με γάλα και βάζουμε μισό φουντούκι στη μέση. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 10-15 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. Αλεύρι Μύλοι Κρήτης για Όλες τις Χρήσεις
- 150 γρ. Ζάχαρη
- 100 γρ. Βούτυρο
- 200 γρ. Φουντούκια αλεσμένα
- 5 γρ. Μπέικιν πάουντερ
- 1 γρ. Βανίλια
- 60 γρ. Γάλα αγελαδινό Βέρο Κρητικό
Equipment
- Λαμαρίνα
- Μπολ