Ψωμι χωρις ζυμωμα με βρωμη

30΄
Preparation Time
10:30
Waiting Time
1
Portions
4
Difficulty Level

Directions

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, κρατώντας λίγη βρώμη για το γαρνίρισμα. Όταν το μίγμα γίνει ένας πηχτός χυλός, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 8 έως 10 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα, δουλεύουμε απαλά το ζυμάρι, πασπαλίζουμε την υπόλοιπη βρώμη και το τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος με λαδόκολλα από κάτω και καπάκι από πάνω. Βάζουμε σε κρύο φούρνο. Ανάβουμε στους 200°C και ψήνουμε για 1 ώρα. Αφαιρούμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για αλλά 25-30 λεπτά.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Βαθύ σκεύος