Φρεσκα ζυμαρικα με μανιταρια και μπεσαμελ απο κατσικισιο γαλα

60΄
Preparation Time
03:30
Waiting Time
6
Portions
1
Difficulty Level

Directions

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ καιχτυπάμε αρκετή ώρα μέχρινα έχουμε μια σφιχτή και ελαστική ζύμη. Τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο. Έπειτα, ανοίγουμε μετη μηχανή ζυμαρικών ένα λεπτό φύλλο και τα αφήνουμενα στεγνώσουν με αρκετό αλεύρι για 2 ώρες.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
Ζεσταίνουμε το γάλα. Παράλληλα ανακατεύουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το ζεστό γάλα και όταν πάρει βράση σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς.

Φτιάχνουμε μια πλούσια μακαρονάδα βράζοντας τα ζυμαρικά μόνο 2 λεπτά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και όλα τα υλικά της αρεσκείας μας. Επικαλύπτουμε με τη ζεστή μπεσαμέλ και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μίξερ
  • Κατσαρόλα
  • Ταψί
  • Μπολ
  • Μηχανή ζυμαρικών