Churros με κρεμα απο ροφημα βρωμης με χαρουπι και κακαο

Directions
ΓΙΑ ΤΑ CHURROS
Σε μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε να πάρει βράση το νερό με το βούτυρο, το αλάτι και την κανέλα. Όταν πάρει βράση αφαιρούμε την κανέλα, ρίχνουμε όλο το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και χτυπάμε σε μίξερ προσθέτοντας τα αυγά σιγά-σιγά. Όταν γίνει λεία η ζύμη βάζουμε σε σακούλα κορνέ με μύτη αστέρι και ρίχνουμε τη ζύμη σε καυτό λάδι, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά. Βάζουμε σε χαρτί να στεγνώσει και πασπαλίζουμε με το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά, και αν θέλουμε το μίγμα πιο γλυκό, προσθέτουμε όση ζάχαρη θέλουμε!
Ingredients
ΓΙΑ ΤΑ CHURROS
- 150 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗ
- 125 γρ. βούτυρο κομμένο κύβους
- 4 αυγά
- 250 γρ. κρύο νερό
- 1 κ.σ. αλάτι
- 1 μικρό ξύλο κανέλα
- ζάχαρη και κανέλα για επικάλυψη
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
- 100 ml Ρόφημα Βρώμης με Χαρούπι και Κακάο Vero Cereal
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 50 γρ. Γιαούρτι Στραγγιστό Βέρο Κρητικό
- 1 κ.σ. άχνη ζάχαρη
- 1 κ.σ. κακάο σκόνη
Equipment
- Κατσαρολάκι
- Μίξερ