Pancakes

15΄
Preparation Time
10΄
Waiting Time
10
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε τα στερεά υλικά της συνταγής και ανακατεύουμε. Σε άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά υλικά της συνταγής και με έναν άβγοδαρτη (σύρμα) ανακατεύουμε. Στη συνεχεία προσθέτουμε τα υλικά από το πρώτο μπολ στο δεύτερο και ομογενοποιούμε. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι από μια κουταλιά και τηγανίζουμε. Στο τέλος προσθέτουμε λίγο πετιμέζι.
Chef: Ιωάννης Αποστολάκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 240 γρ. Γάλα Ελαφρύ Βέρο Κρητικό χλιαρό
- 60 γρ. βούτυρο χλιαρό
- 2 αυγά
- 30 γρ. ζάχαρη
- 12 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 6 γρ. αλάτι
- 200 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ
- 100 γρ. πετιμέζι
Equipment
- Μπολ
- Τηγάνι