MUFFINS ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

10΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
9
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά σταδιακά και τελευταίο το αλεύρι. Γεμίζουμε τις φόρμες για muffins μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση και ψήνουμε στους 180˚C για 15 λεπτά.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 380 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Μύλοι Κρήτης
- 2 αυγά
- 10 γρ baking powder
- 100 γρ. Κατσικίσιο Γιαούρτι Βέρο Κρητικό
- 30 ml Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
- 6 γρ. αλάτι
- 60 γρ. ζάχαρη
Equipment
- Φόρμες
- Λεκάνη