ΜΠΙΣΚΟΤΑ

30΄
Preparation Time
0΄
Waiting Time
18
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Χτυπάμε το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ενσωματώνουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Σχηματίζουμε μπάλες 30 γρ., τις τοποθετούμε σε ταψί και πιέζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Ψήνουμε στους 160°C για 10–12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.
Chef: Νίκος Μυλωνάκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 200 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 175 γρ. λευκή ζάχαρη
- 12 γρ. αλάτι
- 5 γρ. σόδα
- 2 αυγά
- 400 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 1 κλωνάρι βανίλια (σπόροι)
- Σταγόνες σοκολάτας
Equipment
- Μπολ
- Ταψί