Φυλλα μουσικης

30΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
1
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Βάζουμε το μίγμα για ψωμί σε μια μικρή λεκάνη, προσθέτουμε το χλιαρό νερό και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 10-15 λεπτά. Ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτά ακανόνιστα φύλλα πάχους 1-2 χιλιοστών. Ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη λιαστή ντομάτα, το σκόρδο, το βασιλικό και το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και ομογενοποιούμε.

Chef: Ιωάννης Αποστολάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Λεκάνη