Σουπα μαγκιρι με ξιδατο λουκανικο και ξηρο ανθοτυρο

45'
Preparation Time
60'
Waiting Time
4
Portions
3
Difficulty Level
Directions
Σε μια λεκάνη, τοποθετείτε όλα τα υλικά και ανακατεύετε μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μία ώρα. Με τον πλάστη, ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβετε σε λωρίδες διαστάσεων 1 x 2 εκ. Βράζετε τα 2/3 των ζυμαρικών στον ζωμό κοτόπουλου. Σε ένα τηγάνι, σοτάρετε στο ελαιόλαδο το λουκάνικο μαζί με το υπόλοιπο 1/3 των ζυμαρικών, μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα. Προσθέτετε το τηγανισμένο μείγμα (ελαιόλαδο, λουκάνικο και ζυμαρικά) στην κατσαρόλα με τον ζωμό. Ανακατεύετε και σερβίρετε, πασπαλίζοντας την επιφάνεια με ξηρό τριμμένο ανθότυρο.
Chef: Μανώλης Μπούχλης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 160 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 γρ. Αλεύρι Σκληρό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 120 ml χλιαρό νερό
- 3 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- λίγο αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ
- 300 γρ. ξιδάτο λουκάνικο
- 100 γρ. ξηρό τριμμένο ανθότυρο
- 1.5 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
- 100 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
Equipment
- Λεκάνη
- Τηγάνι
- Κατσαρόλα