Πασχαλινη Κουλουρα

40΄
Preparation Time
01:45
Waiting Time
4
Portions
4
Difficulty Level

Directions

Σε ένα σκεύος αναμιγνύουμε το γάλα (χλιαρό), 100 γρ. από τη ζάχαρη, τη μαγιά και 250 γρ. από το αλεύρι. Αφήνουμε το μίγμα να φουσκώσει. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αυγά να χτυπηθούν. Έπειτα προσθέτουμε το βούτυρο και στη συνέχεια το μίγμα που έχει φουσκώσει και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής. Χωρίζουμε το μίγμα σε τέσσερα κομμάτια τα τοποθετούμε σε στρογγυλά ταψάκια με αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε σκεπασμένα μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος τους και ψήνουμε στους 180°C για 45 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μίξερ
  • Ταψάκια στρογγυλά