Πιτσα με Κρεμμυδι και Κρεμα Γαλακτος

20΄
Preparation Time
40΄
Waiting Time
8
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και την ανοίγουμε λεπτό φύλλο. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε (μέχρι να ροδίσουν λίγο) με το ελαιόλαδο και το μπέικον. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στο
μίγμα με τα κρεμμύδια. Χωρίζουμε το μίγμα σε δύο μέρη και απλώνουμε στα δύο φύλλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς κελσίου για 8-10 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
- 500 γρ. Μίγμα για Βάση Πίτσας Μύλοι Κρήτης
- 290 γρ. Νερό (χλιαρό)
- 35 γρ. Καλαμποκέλαιο
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- 500 γρ. Κρεμμύδια
- 200 γρ. Μπέικον
- 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος
- 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
- 2 Αυγά
- 1 πρέζα Αλάτι
- 1 πρέζα Πιπέρι
- Λίγο θυμάρι
- Λίγη ρίγανη
Equipment
- Ταψί
- Μπολ