Πιτσα με αντζουγιες

20΄
Preparation Time
01:00
Waiting Time
2
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Ζυμώνουμε τα υλικά για τη ζύμη μέχρι να γίνει απαλή και ελαστική. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και στη συνέχεια την πλάθουμε λίγο μέχρι να φύγει ο αέρας. Με τον πλάστη ανοίγουμε δύο ζυμάρια στρογγυλά και λεπτά. Αφαιρούμε την φλούδα της τομάτας και την κόβουμε στην μέση και τις απλώνουμε πάνω στην πίτσα. Απλώνουμε το τυρί και τις αντζούγιες, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 20-30 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
- 500 γρ. Μίγμα για Πίτσα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 290 γρ. Νερό (χλιαρό)
- 35 γρ. Ελαιόλαδο Εξαιρετικά Παρθένο ΑΒΕΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- 8 Ντομάτες
- 100 γρ. Τυρί σε φέτες
- 10 τεμάχια Αντζούγιες σε ελαιόλαδο
- 7 γρ. Ρίγανη
- 3 κουταλιές Ελαιόλαδο Εξαιρετικά Παρθένο ΑΒΕΑ
Equipment
- Ταψί
- Λεκάνη