Κρεπες σοκολατας

25΄
Preparation Time
0΄
Waiting Time
6
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και την πραλίνα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε 1 κ.σ. μαργαρίνη και μόλις λιώσει την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια. Βάζουμε μία κουτάλα από τον χυλό για τις κρέπες και τον απλώνουμε, μόλις πάρει χρυσαφένιο καφέ χρώμα γυρνάμε την κρέπα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Απλώνουμε 2 κ.σ. πραλίνα πάνω στην κρέπα, τη διπλώνουμε στη μέση και στη συνέχεια τις δύο γωνίες ώστε να σχηματίσουμε ένα χωνάκι. Σερβίρεται ζεστή.
Chef: Νίκος Γαϊτάνος
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 2 φλιτζάνια Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 3 φλιτζάνια Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
- 0.5 κ.γ. αλάτι
- 0.5 κ.γ. καστανή ζάχαρη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 0.5 φλιτζάνι vegan μαργαρίνη
- 12 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
Equipment
- Μπολ
- Τηγάνι