Κρεμα με σιμιγδαλι

20΄
Preparation Time
0΄
Waiting Time
6
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη με το γάλα να ζεσταθεί και να λιώσει η ζάχαρη. Στην συνέχεια ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε σε μπολάκια ή φόρμες και αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή με κανέλα.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 130 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 1750 γρ. Γάλα πλήρες Κατσικίσιο ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
- 200 γρ. Ζάχαρη
Equipment
- Μπολ
- Κατσαρόλα