ΜΙΝΙ ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

25΄
Preparation Time
01:12
Waiting Time
12
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Για την τάρτα, βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα. Απλώνουμε το ζυμάρι στις φόρμες τάρτας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170˚C για 12 περίπου λεπτά.
Για τη γέμιση, βάζουμε το κατσικίσιο τυρί σε ένα μπολ, προσθέτουμε αλατοπίπερο (ανάλογα με την προτίμησή μας), ψιλοκομμένο βασιλικό και ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα ταρτάκια.
Chef: Αντώνης Σταυριανάκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
- 250 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 5 γρ. αλάτι
- 1 κρόκος
- 40 γρ. νερό
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 400 γρ. Κατσικίσιο τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
- 20 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικη ΑΒΕΑ
- 20 φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Equipment
- Μπολ
- Μίξερ
- Φόρμες