ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΟ

20΄
Preparation Time
10΄
Waiting Time
8
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το εσπρέσο και το αλεύρι.
Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο που τα έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε τα φορμάκια μας, γεμίζοντας τα 3/4 και ψήνουμε στους 190˚C για 10 λεπτά.
Chef: Αντώνης Σταυριανάκης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 γρ. βούτυρο
- 5 αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 60 γρ. εσπρέσο
Equipment
- Μπολ
- Μίξερ
- Κατσαρόλα
- Φορμάκια