ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΟ

20΄
Preparation Time
10΄
Waiting Time
8
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το εσπρέσο και το αλεύρι.
Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο που τα έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε τα φορμάκια μας, γεμίζοντας τα 3/4 και ψήνουμε στους 190˚C για 10 λεπτά.

Chef: Αντώνης Σταυριανάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Μίξερ
  • Κατσαρόλα
  • Φορμάκια