ΚΟΤΟΠΙΤΑ

40΄
Preparation Time
35΄
Waiting Time
18
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε τα υλικά για το φύλλο, χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια των 50 γρ. και τα ανοίγουμε. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο μαζί με τα λαχανικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι και γεμίζουμε την πίτα. Ψήνουμε στους 180˚C για 20 λεπτά.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
- 1 kg Αλεύρι για Κρητικό Φύλλο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 350 γρ νερό
- 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικη ΑΒΕΑ
- 20 ml ξύδι
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 στήθος φρέσκο κοτόπουλο
- 200 γρ. Κατσικίσιο Γιαούρτι Βέρο Κρητικό
- αλάτι
- πιπέρι
Equipment
- Ταψί
- Τηγάνι
- Λεκάνη