Μικρα κεϊκακια με κρεμα

25΄
Preparation Time
20΄
Waiting Time
18
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε σε φορμάκια για μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά περίπου. Χτυπάμε καλά το βούτυρο για τη διακόσμηση και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και στο τέλος τη βανίλια. Με ένα κορνέ και αφού έχουν κρυώσει τα διακοσμούμε και πασπαλίζουμε με μαύρη τρούφα.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ
- 500 γρ. Αλεύρι Μίγμα για Κέικ και Μάφιν Μύλοι Κρήτης
- 190 γρ. Νερό
- 170 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Τσουνάτο
- 50 γρ. Σταγόνες σοκολάτας
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
- 170 γρ. Βούτυρο
- 350 γρ. Ζάχαρη Άχνη
- 2 γρ. Εκχύλισμα βανίλιας
- Τρούφα για πασπάλισμα
Equipment
- Μπολ
- Φόρμες μάφιν