Λουκουμαδες με μελι

30΄
Preparation Time
60΄
Waiting Time
47
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ανακατεύουμε τη μαγιά με το χλιαρό νερό και προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σκεπάζουμε το ζυμάρι και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου για 1 ώρα. Στη συνέχεια, προθερμαίνουμε το λάδι στο τηγάνι στους 180 βαθμούς κελσίου και παίρνουμε με ένα βρεγμένο κουτάλι ίσες ποσότητες ζύμης και τις τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τους λουκουμάδες ζεστούς με μέλι και σουσάμι.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Λεκάνη
  • Τηγάνι