Πιτσα με αντζουγιες

20΄
Preparation Time
01:00
Waiting Time
2
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ζυμώνουμε τα υλικά για τη ζύμη μέχρι να γίνει απαλή και ελαστική. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και στη συνέχεια την πλάθουμε λίγο μέχρι να φύγει ο αέρας. Με τον πλάστη ανοίγουμε δύο ζυμάρια στρογγυλά και λεπτά. Αφαιρούμε την φλούδα της τομάτας και την κόβουμε στην μέση και τις απλώνουμε πάνω στην πίτσα. Απλώνουμε το τυρί και τις αντζούγιες, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 20-30 λεπτά.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Λεκάνη