Βαση για Σαβουαγιαρ

25΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
20
Portions
2
Difficulty Level
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου. Χτυπάμε τους κρόκους με το 1/3 της ζάχαρης. Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και στο τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και το μπέικιν. Ανακατεύουμε απαλά τους κρόκους με τα ασπράδια. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα κορνέ και φτιάχνουμε μπαστουνακια 8εκ. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 100 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Μαλακό
- 4 Κρόκοι Αυγών
- 4 Ασπράδι Αυγών
- 125 γρ. Ζάχαρη
- 50 γρ. Μπέικιν Πάουντερ
- 60 γρ. Άχνη Ζάχαρη
Equipment
- Ταψί
- Μπολ