Κριτσινια με κρεμμυδι και ελιες

20΄
Preparation Time
55΄
Waiting Time
20
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουμε μια σφικτή ζύμη. Προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για 30 λεπτά. Κόβουμε και πλάθουμε μπαστουνάκια. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσουν λίγο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά περίπου.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. Μίγμα για Χωριάτικο ψωμί ή
- 250 γρ. Μίγμα για ψωμί Ολικής Άλεσης
- 280 γρ. Νερό
- 40 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Τσουνάτο
- 35 γρ. Ελιές ψιλοκομμένες
- 0.5 Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο (μέτριο)
- 5 γρ. Ρίγανη ή θυμάρι
Equipment
- Μπολ
- Ταψί