Μπισκοτακια Βανιλιας

25΄
Preparation Time
01:20
Waiting Time
60
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε τα αυγά με το γάλα σιγά – σιγά. Όταν γίνουν μία μάζα ομοιόμορφη, προσθέτουμε τη φαρίνα και τη βανίλια. Τοποθετούμε τη ζύμη τυλιγμένη σε μεμβράνη στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σαν φύλλο και με κουπ-πατ φτιάχνουμε τα σχήματα που θέλουμε. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 15 με 20 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 1 kg Φαρίνα Μύλοι Κρήτης
- 350 γρ. Βούτυρο
- 400 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. Αγελαδινό Γάλα Βέρο Κρητικό
- 3 Αυγά
- 2.5 γρ. Βανίλια
- Ζάχαρη (κρυσταλλική), λίγη για το πασπάλισμα
Equipment
- Ταψί
- Μπολ